Як знайти кращу роботу?

Главная Форум Беседка-болталка Як знайти кращу роботу?

Просмотр 4 сообщений - с 1 по 4 (из 4 всего)
  • Автор
    АватарInga3
    Участник

Скільки років ви працюєте на своїй посаді? Вас усе влаштовує? А покращити не мріяли ніколи? Якщо я хочу кращу зарплату і посаду, як думаєте з чого почати?

АватарAnna
    Участник

В будь-яких умовах можна знайти роботу при бажанні. Вакансій є досить багато

АватарAnna
    Участник

Якщо робота не подобається, потрібно її змінювати, життя занадто коротке щоб займатися справою не до душі. Я також довго думала, було страшно покинути стару роботу, але наважилася і не шкодую. Зараз для мене дуже цікаві умови пропонує аутсорсингова компанія wow 24 7 . Працюючи в них, можна підлаштувати під себе графік, працювати віддалено, мати професійний розвиток і багато приємних заохочень. Якщо маєте знання мов, можете спробувати.

АватарTissot
    Участник

Чому б не спробувати попрацювати на себе? У цьому немає нічого складного і якщо постаратися – то у Вас все вийде. Моя сестра зараз свій інтернет-магазин відкриває – вона знайшла в інтернеті де можна стрінги жіночі оптом купити і займається зараз розробкою власного магазину, щоб продавати нижню білизну. Сподіваюся, що в неї все вийде)

Просмотр 4 сообщений - с 1 по 4 (из 4 всего)
  • Для ответа в этой теме необходимо авторизоваться.