Порадьте систему нагрівання тютюну

Главная Форум Беседка-болталка Порадьте систему нагрівання тютюну

Просмотр 4 сообщений - с 1 по 4 (из 4 всего)
  • Автор
    Kisonka25Kisonka25
    Участник

Всім привіт! Планую повністю переходити від куріння звичайних сигарет, на IQOS, але не знаю який обрати. Порадьте мені хорошу систему нагрівання тютюну, та інтернет-магазин в якому її можна вигідно купити.

KumKum
    Участник

Розумію тебе, сам вже рік як курю IQOS, оскільки він меншою мірою шкодить здоров’ю. Можу тобі підказати магазин де я купував його, там дуже хороший вибір, тому ти зможеш знайти під свій смак, та фінансові можливості.

Kisonka25Kisonka25
    Участник

Я вже переглянула в інтернеті варіанти даної системи нагріву тютюну, але поки думаю яку брати. Мені дуже цікаво, який саме IQOS ти придбав собі, та залиш посилання на магазин де купував. Хочу поглянути, що в них та по чому.

KumKum
    Участник

Я дуже вдало собі придбав https://allo.ua/ua/komplekty-sistem-nagrevanija-tabaka/ набір для нагрівання тютюну IQOS Originals DUO срібний в інтернет-магазині Алло. Дана система є в різних кольорах, мені біль за все сподобалась саме срібляста.

Дуже зручно нею користуватися, і також можна через блютуз налаштовувати під себе. Повний перехід на IQOS менш шкідливий, ніж продовжувати курити. IQOS виділяє в середньому на 95% менше шкідливих хімічних речовин порівняно з сигаретами.

Просмотр 4 сообщений - с 1 по 4 (из 4 всего)
  • Для ответа в этой теме необходимо авторизоваться.