Купівля плойки для волосся у Харкові

Главная Форум Женский форум Красота и мода Купівля плойки для волосся у Харкові

Просмотр 4 сообщений - с 1 по 4 (из 4 всего)
  • Автор
    Kisonka25Kisonka25
    Участник

Привіт всім! У мене надто рівне волосся, тому рішення бачу в купівлі плойки для волосся, але не знаю яку краще купити. Порадьте якісну плойку, та інтернет-магазин у Харкові де її модна придбати.

Polinka586Polinka586
    Участник

Розумію тебе, у самої досить того що рідке волосся, та ще й пряме. Рятую плойка, з її допомогою я можу зробити хоч якийсь об’єм. Можу підказати магазин, в якому купувала собі плойку, там є з чого обрати та ціни дуже лояльні.

Kisonka25Kisonka25
    Участник

Я хочу таку плойку, яка не буде палити волосся, і при цьому буде робити красиві локони. Скажи, будь ласка, яка саме плойка у тебе, та залиш посилання на магазин в якому ти його купувала. Буду дуже вдячна!

Polinka586Polinka586
    Участник

Зовсім недавно я придбала плойку PHILIPS StyleCare BHB872/00 https://allo.ua/ua/harkiv/plojki/ в інтернет-магазині Алло, і не можу бути більш задоволеною своїм вибором! Перед покупкою я досліджувала різні бренди та моделі, і нарешті вирішила придбати цю плойку.

Я люблю те, як вона легко працює з моїми волоссям, не спричиняючи їм шкоди. Крім того, якість збірки і матеріали високого рівня, що свідчить про те, що ця плойка буде служити мені довго. Я також повинна відзначити, що доставка була швидкою і безпроблемною, що завжди важливо при покупці в інтернеті. Я б рекомендувала цю плойку всім, хто шукає якісний і надійний продукт для створення красивих локонів.

Просмотр 4 сообщений - с 1 по 4 (из 4 всего)
  • Для ответа в этой теме необходимо авторизоваться.