Йод

Просмотр 4 сообщений - с 1 по 4 (из 4 всего)
  • Автор
    АватарXuiop
    Участник

Друзі, підкажіть, будь ласка, які продукти містять йод? Я хочу покращити своє здоров’я і дізнався, що цей елемент дуже важливий для щитовидної залози. Можливо, є якісь продукти, які можна вживати, щоб отримувати достатню кількість йоду?

Polinka586Polinka586
    Участник

Найбільше йоду у морепродуктах. Їжте морську капусту. Вона й коштує недорого, та містить велику кількість цього мінералу. Можна робити смачні салати з морскою капустою – у інтернеті є багато рецептів.

АватарXuiop
    Участник

Дякую за пораду. Треба справді купляти морську капусту та робити салати. Зараз усім таке треба їсти, тому що, оскільки я знаю, організм сам не виробляє йод. Але він необхідний для нормального функціонування органів.

KumKum
    Участник

Привіт! Йод є дуже важливим елементом для нашого здоров’я і зазвичай його вистачає в продуктах морського походження, таких як риба, водорості, креветки, мідії і т.д. Однак, якщо ви не їсте достатньо морепродуктів або проживаєте в регіоні з нестачею йоду в ґрунті, то може бути необхідно приймати препарати йоду https://apteka-ds.com.ua/catalog/mineraly/yod
    Я б рекомендував вам звернутися до лікаря або фахівця з дієтології, щоб вони змогли допомогти вам визначити потрібну кількість йоду для вашого організму та дати рекомендації щодо дієти. Зазвичай, при нестачі йоду, лікарі рекомендують приймати йодні препарати, такі як Йодомарін, які можна придбати в аптеці. Будьте обережні та не перевищуйте дозу, рекомендовану фахівцем.

Regenerate response

Просмотр 4 сообщений - с 1 по 4 (из 4 всего)
  • Для ответа в этой теме необходимо авторизоваться.